Roston sült hekk burgonyapürével

Az esetek többségében nem a jó szándék hiányzik, inkább csak egy kis odafigyelés, előre gondolkodás szükséges ahhoz, hogy valóban egészségesebb legyen az étrendünk.

Hozzávalók:

  • 150 g hekk

  • 5 g olivaolaj

  • 150 g burgonya

  • 50 ml 1,5% tej(készíthető növényi tejjel is)

  • 5 g vaj

roston_suelt_hekkfil_4_energiaszegny_trend_dits_rostban_gazdag_vltozat_0000x0000_0

Elkészítés:

  • A megtisztított, lemosott, felszeletelt halat enyhén besózzuk, majd a fokhagymapépből, borsika fűből, kevés olajból ízesítőt készítünk, és a sózott halat az ízesítővel mindkét oldalon bekenjük. Grillsütőben vagy rostsütő rácsán mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük