Burgonya krémleves (gluténmentes)

Hozzávalók: 4 adaghoz

  • 1 kg burgonya
  • tárkony
  • 1 dl rizs főzőkrém („rizstejszín”)
  • szárított zöldség keverék (glutén és allergén mentes), ízlés szerint

Elkészítés:

  • A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, majd feltesszük főni. Ha megfőtt, akkor annyi vizet hagyjunk rajta, hogy kb. ujjnyira ellepje, a többit öntsük le róla.
  • Botmixerrel pépesítsük, hozzáadjuk a rizstejszínt, sót, és szárított zöldségeket, 5-10 percet főzzük még így együtt, majd tálalható. Végül ízlés szerint megszórjuk szárított tárkonnyal

Elkészítési idő: 40 perc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük