Házi kézfertőtlenítő

A rohamosan terjedő vírus miatt a kézfertőtlenítők hiánycikknek számítanak. Jelen helyzetben a koronavírus terjedésével a gyakori kézmosással, kézfertőtlenítéssel, illetve az immunrendszer erősítésével vehetjük fel hatásosan a harcot.

Az elsődleges és legjobb módja a megelőzésnek, hogy mindig moss kezet, ha van rá lehetőséged. Használj szappant és bő vízzel mosd a kezed legalább 30 másodpercig. Amennyiben erre nincs lehetőséged, használj kézfertőtlenítő gélt vagy sprét.

Köztudott a teafáról, hogy erős fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatása van. Így a 100%-os tisztaságú teafa illóolaj rendkívül egyszerű és hatékony módja a fertőtlenítésnek. Csak egy csepp a tenyérbe, jól szétkenjük és meg is vagyunk az instant kézmosással!

A fertőtlenítő spray

Ezeknek a folyadékoknak az alapja, vagy ha jobban tetszik, a fő hatóanyaga az alkohol, ami baktérium-, vírus- és gombaölő hatással rendelkezik. Ezt bármelyik gyógyszertárban beszerzhető, csupán csak arra kell figyelni, hogy legalább 70%-os töménységű legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük