Te ismered a rádiófrekvencia egyik csodás hatását?

Rádiófrekvenciás kezeléseket joggal nevezik napjaink kés nélküli ráncfelvarrásának. A rádiófrekvenciás kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota, javul az aknés hegek állapota.

A rádiófrekvenciás energia hatása az emberi szövetekben régóta közismert. Szelektív, azaz bizonyos szöveti elemek egyáltalán nem, míg mások kiválóan reagálnak a rádiófrekvenciás áramlás keltette energiákra. Megfelelő frekvenciák és energia intenzitások alkalmazásával szelektív melegítő hatásokat lehet végezni az emberi szövetekben, azaz csak azt a célréteget melegítjük fel, és annyira, amennyire az optimális hatások eléréshez szükség van. Ezt a fejlesztést kontrollált biológiai hőbevitelként is szoktuk emlegetni. A bőr több rétegében szelektíven, azaz pont ahol ez szükséges – enyhe hőreakciót hozunk létre, melynek hatására a kapilláris erek anyagcseréje jelentősen felgyorsul emellett a kollagén rostok spontán módon összehúzódnak azonnal érezhető minőségi változást kölcsönözve ezzel a bőr felszínének.

Rádiófrekvenciás kezelés arcra gyakorolt hatásai

A rádiófrekvenciás arckezelés pozitív hatásai – hosszabb távon a nyirokkeringés és a vérkeringés egyaránt új életre kel, a kollagén rostok törései mentén a fibroblaszt sejtek aktivizálódnak, új kollagén és elasztin struktúrákat kezdenek előállítani. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak. A teljes bőrrétegeket képesek vagyunk megújítani, mely folyamat gyorsasága függ vendégünk életkorától, valamint életmódjától. Ezt a terápiás kezelést gyakran  tudjuk bevetni olyan arcbőr esetén is, melynél a faggyúmirigyek rendellenes működése fokozott faggyútermelést, zavaró pattanásokat eredményez, a bőr könnyen zsírossá, terheltté válik.

A KEZELÉS MELLÉKHATÁSAKÉNT FELLÉPŐ TÜNETEK

• A kezelt területen a bőr kipirosodik, esetleg enyhe ödéma is jelentkezhet. Ezek a tünetek egy-két óra alatt spontán elmúlnak.
Hematómák keletkezésétől nem kell tartani.
• A bőr megégése a hőmérséklet folyamatos ellenőrzése mellett nem történhet meg.

A  TAPASZTALATOK:

• A rádiófrekvenciás kezelés minimális kellemetlenséggel jár, említésre méltó mellékhatásai a rövid ideig tartó bőrpíron kívül nincsenek, az elektromágneses hullámok keltette hőhatás miatt pedig a kezelésnek nyugtató, relaxáló hatása is van.
• A kollagénrostok összehúzódása miatt a kezelt személy azonnali hatásként már közvetlenül a kezelés után tapasztalhatja a bőr feszesebbé válását, néhány héttel később pedig az eredmény valóban látványossá válik.

A kezelés teljes időtartama a szemkörnyékén 30 perc, egész arcon  60 perc.A tartós eredmény eléréséhez legalább 6 kezelés kúraszerű alkalmazása javasolt, hosszú távú megőrzését 4-8 hetente egy-egy fenntartó kezeléssel lehet biztosítani!

A hölgy 40 perces rádiófrekvenciás kezelést kapott az arcára 4 héten keresztül, heti egyszeri alkalommal . Az eredmény szemmel látható.

 

Bővebb információ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük