Tofu rántotta

Ez a laktató étel maga a meghitt otthonosság. A kurkuma sárgás, tojásra emlékeztető színt ad a növényi rántottádnak, ám ami még fontosabb, rákellenes és immunerősítő tulajdonságokkal bír.
A javasolt zöldségeket bátran helyettesítsd ízlésed szerint.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 csésze apróra vágott hagyma
  • 1/2 csomag spárga (a szárak nem kellenek, csak a spárga feje)
  • 60dkg minél szilárdabb tofu szétmorzsolva
  • 1/4 csésze aszalt paradicsom kockára vágva
  • csipetnyi tengeri só
  • 1/2 evőkanál kurkuma
  • bors
  • 1/4 csésze durvára vágott bazsalikom

Elkészítés

Közepes lángon üvegesre pirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a spárgát, az aszalt paradicsomot, a lemorzsolt tofut és süsd nagy lángon 3 percig! Ezután add hozzá a sót, borsot és a kurkumát. Süsd tovább az ételt közepes lángon 3-5 percen keresztűl. A bazsalikomot közvetlenül tálalás előtt szórd rá.

7 thoughts on “Tofu rántotta”

  1. Hi to all, the contents present at this web site are genuinely amazing forr people knowledge, well, keep up the good work fellows. Lara Mikael Aulea

  2. There is apparently a lot to realize about this. I assume you made various nice points in features also. Gilberte Zane Ordway

  3. Because the admin of this site is working, no doubt very rapidly it will be renowned, due to its quality contents. Garnette Dorie Lanford

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük