Ez a laktató étel maga a meghitt otthonosság. A kurkuma sárgás, tojásra emlékeztető színt ad a növényi rántottádnak, ám ami még fontosabb, rákellenes és immunerősítő tulajdonságokkal bír.
A javasolt zöldségeket bátran helyettesítsd ízlésed szerint.
Hozzávalók 4 személyre:
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 csésze apróra vágott hagyma
- 1/2 csomag spárga (a szárak nem kellenek, csak a spárga feje)
- 60dkg minél szilárdabb tofu szétmorzsolva
- 1/4 csésze aszalt paradicsom kockára vágva
- csipetnyi tengeri só
- 1/2 evőkanál kurkuma
- bors
- 1/4 csésze durvára vágott bazsalikom
Elkészítés
Közepes lángon üvegesre pirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a spárgát, az aszalt paradicsomot, a lemorzsolt tofut és süsd nagy lángon 3 percig! Ezután add hozzá a sót, borsot és a kurkumát. Süsd tovább az ételt közepes lángon 3-5 percen keresztűl. A bazsalikomot közvetlenül tálalás előtt szórd rá.
I delight in, result in I discovered just what I was having a look for. Latrena Arnie Elnar
A round of applause for your article post. Thanks Again. Much obliged. Francene Constantine Severson
Right now it appears like Expression Engine is the top blogging platform out there right now. Bianka Adolph Hartzel
Below you will come across the link to some web-sites that we believe you should visit. Janetta Kristoforo Tiffie
Hi to all, the contents present at this web site are genuinely amazing forr people knowledge, well, keep up the good work fellows. Lara Mikael Aulea
There is apparently a lot to realize about this. I assume you made various nice points in features also. Gilberte Zane Ordway
Because the admin of this site is working, no doubt very rapidly it will be renowned, due to its quality contents. Garnette Dorie Lanford