Diétázol és sportolsz is, mégis van olyan felesleg ami nem akar megmozdulni?

 Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy az ultrahangos zsírbontás során elért eredmények meg/fenn tartásához elengedhetetlen a sport, az egészséged megtartása érdekében pedig érdemes megváltoztatni az étrendedet is.  Sajnos viszont nehéz olyan sportot és diétát találni amivel „csak” a problémamentes részek tűnnek el. Az alakformáló kezelésünkkel ezektől a makacs zsírpárnáktól és a narancsbőrtől búcsúzhatsz el. Segít megszabadulni a bőr alatt felhalmozódott méreganyagoktól is, úgy hogy közben a bőröd is feszesedik.

Az alakformáló kezelés az egyetlen olyan kényelmes és fájdalommentes módszer, amely lehetőséget ad arra, hogy a test különböző területein kialakult makacs zsírlerakódásait feloldjuk.Megfelelő étkezéssel és vízfogyasztással kiegészítve, rövid idő alatt kisebb ruhaméretet, és formásabb alakot eredményez.

Fontos megemlíteni, hogy a combokon, és a fenéken lévő narancsbőrös részeket is kezelhetjük ezzel az eljárással. 

Mikor válaszd a kavitációs zsírbontást?

célzottan szeretnél megszabadulni zsírpárnáidtól

 gyorsan eredményre van szükséged

tartós fogyásra vágysz

műtét, és tabletták nélkül szeretnél súlycsökkenést elérni

Hogyan zajlik egy alakformáló kezelés a Fitlife-HB-nál?

 Előkészületek

A legfontosabb az egészségügyi adatlap átolvasása és kitöltése. Itt elkérjük az adataid, majd pontokba szedve összefoglaljuk, a kezelések lehetséges lépéseit, tanácsokat, ellenjavallatokat. Az adatlap kitöltése nélkül a kezelés nem végezhető el.

Program megfelelő kialakítása

A programok eljárásának kialakítása a kezelőfejek megfelelő kiválasztásával, történik. Ez után az adott problémának megfelelően beállítjuk a kezelőfej frekvenciáját, erősségét. A legtöbb alakformáló program 2-3 (kezelőfej) lépésből áll. Ezt minden alkalommal a problémádnak megfelelően alkalmazzuk.

Adminisztráció

A Vendégekről kezelési naplót vezetünk, ott minden fontos információ szerepel.  A legelső állapotfelmérésnél, miután felvesszük az adataid, és megbeszéltük a program célját, elvégezzük az első 45 perces kezelést (díja 6 900.- Forint). Ez a kezelés minden fogyasztó program esetében így van! Fontos, látni, hogy reagálsz a kezelőfejekre, hiszen csak ezek után tudjuk kialakítani számodra legmegfelelőbb eljárást!

Kontroll

A kezelés előtt, és után is megmérjük a kezelt testrészt, majd  az eredményt rögzítésre kerül. Az eredményt követően, összeállítjuk a személyes programod. Ha szükséged van táplálkozási tanácsokra is, akkor ilyenkor történik az elemzőlap átadása is, amit a kúra megkezdése napján vissza kell hoznod.

Egyedi személyre szabott kezelések

Itt nincs fix időtartamos kezelés,  hanem mindenkinek személyre szabottan alakítjuk ki a fogyasztó, feszesítő, vagy épp méregtelenítő kezelési sorozatát. Mivel nem vagyunk egyformák, ezért nem mindenkinek ugyan arra az eljárásra van szüksége.

Jelentkezem  az alakformáló kezelésre

 

Adunk néhány jó tanácsot amit érdemes betartanod a kezelések során

Évek óta tapasztaljuk, hogy a vendégeink sajnos alig, vagy egyáltalán nem figyelnek oda a vízfogyasztásukra. Pedig a táplálkozástudományi szakemberek a 20 test-kilogrammonkénti 1 liter vízfogyasztást javasolják, ennyi kell ahhoz hogy a víz-háztartásod megfelelően működjön. Persze ha eddig 2 dl volt a napi adagod, ne igyál meg egyből 4 liter vizet, azt javasoljuk, hogy szépen szoktasd hozzá a szervezeted. Pár nap után észre fogod venni, hogy nem csak frissebb a közérzeted, de délutánra nem fájdul meg a fejed sem, illetve kevesebbet is fogsz enni ennek hatására. 

A kezelések szempontjából ez azért fontos, mert ha nem iszol elég folyadékot, akkor a felbontott zsír és egyéb méreganyagok nem tudják elég gyorsan elhagyni a szervezeted. 

A legjobb a víz, de kortyolgathatsz (cukormentes) teát vagy frissen facsart zöldségleveket. Kávét a kúra alatt ihatsz, de cukor helyett édesítővel, és minden kávé mellé legalább 3 dl vizet igyál. Ez nem tartozik a 3 liter folyadékba, ez csak azt pótolja, amit a kávé elvon a szervezetedből.

 
 

Étkezés + Sport:

Az hogy milyen étrendet célszerű követned, ez függ attól is mi okozza nálad a túlsúlyt: pl. terhesség, hormon problémák, inzulinérzékenység. Összességében elmondható, hogy az alacsony glikémiás indexű és lassan felszívódó szénhidrátok fogyasztását kellene inkább preferálni, és a napi többszöri étkezést, még akkor is ha nem áll fenn inzulinérzékenység, hiszen a vércukor ingadozása még egy egészséges embernél is okozhat elhízást. A kezelések alatt felvázoljuk ugyan mit kellene fogyasztanod a sikeres fogyáshoz, viszont ez sokszor nem elég alapos.

Az ultrahangos zsírbontás előtt egy órával már lehetőleg ne egyél szilárd ételt,  és utána is inkább könnyebb salátát, csirkemellel, hallal, illetve sok zöldséget ajánlunk, mivel a szervezeted már így is igénybe van véve, hiszen a kezelés alatt felszabadult zsírokat és méreganyagokat “le kell dolgoznia”.

Kavítációs zsírbontáskor két kezelés között legalább 4 napnak el kell telnie, hogy kiürüljenek a nyirokrendszerből az elfolyósított zsírok és egyéb salakanyagok.

A kezelés napján javasoljuk a legalább 30 perc mozgást,  hiszen ez felpörgeti az anyagcserét, illetve segít “kiizzadni” a felbomlott zsírt és salakanyagokat a szervezetedből.

Alakformáló, és méregtelenítő kezelések lehetséges lépéseiről itt olvashatsz

Ha számodra fontos a hatékonyság, keress  minket bizalommal! 🙂

mobil: +3620/ 56-94-602

e-mail: info@fitlife-hb.hu