Program megfelelő kialakítása

A programok eljárásának kialakítása a kezelőfejek megfelelő kiválasztásával, történik. Ez után az adott problémának megfelelően beállítjuk a kezelőfej frekvenciáját, erősségét. A legtöbb fogyasztó-feszesítő program 2-3 (kezelőfej) lépésből áll. Ezt minden alkalommal a problémádnak megfelelően alkalmazzuk.

Fitlife- HB programjai:

  • Fogyasztó program
  • Feszesítő program
  • Szülés utáni program
  • Méregtelenítő program
  • Kozmetikai program

 

A programok lehetséges lépései?

Mint már említettük, egy program általában több kezelőfejből (eljárásból) tevődik össze, amit mindig a Kezelő választ ki, az adott problémának megfelelően!

Kezeléseink lehetséges lépései a következők:

Kavitációs zsírbontás

A kezelés 1. lépése ha zsírbontás is szükséges. Általában a zsírsejtek elbontása, szétroncsolása kavitációs elven, a kavitációs ultrahangos fejjel. Ez úgymond a legfőbb karcsúsító lépés, mert itt történik a zsírsejtek  roncsolása.

A paraméterek függvényében lehetőség van különböző mélységekben és különböző roncsolási intenzitással végezni a műveletet. Ezt részben a kezelt területen lévő zsírréteg vastagsága, a zsír jellege, és magának a kezelendő területnek az érzékenysége határozza meg. Fontos, hogy meglegyen a kezelt területen min 3 cm zsírrétek! A csontok környékén közvetlenül tilos a kezelést elvégezni.

A kezelés során a kavitációs hullámokat létrehozó ultrahangos fejet a bőrödön enyhe masszírozó, körkörös mozdulatokkal mozgatjuk. A mozgás lassúságának fontos szerepe van, hogy a kavitáció az adott területen létrejöjjön.

Kavitáció során a zsírsejtek károsodást szenvednek, ahogy a kavitációs buborékok összeesésükkor robbanásszerű helyi lökéshullámot keltenek. Minél nagyobb a zsírsejt, annál jobban reagál a kavitációs hullámtérre, vagyis annál erősebb hatás érhető el. Ezt a kezelő fejet csak Fogyasztó program esetében alkalmazzuk.

Rádiófrekvenciás test kezelőfej

Kezeléseink 1. vagy 2. lépése, problémától függően. Használható kiegészítő kezelésként, de lehet egy fő kezelőfej egy személyre szabott programban. A megfelelő beállítással több programban is alkalmazható.

Ez a fajta zsírbontás sok problémára hatékony segítséget nyújt. Egy kezelésben kínál bőrfeszesítést, cellulitkezelést, fiatalítást és zsírcsökkentést. Hatását egyszerre kétféleképpen is kifejti. Egyrészt a mélyebb rétegekben levő zsírsejtek melegítésével, a zsíranyagcsere fokozásával, másrészt pedig a felszíni rétegekben elősegíti a kollagén termelődését, ezáltal a bőr feszesebbé válik.

A nagyobb kezelőfejet a nagyobb testfelületeken alkalmazzuk (has, fenék, comb), míg a kisebbet az érzékenyebb területeken, ahol a nagyobb kezelőfejjel nem férünk hozzá (dekoltázs, alkar, toka, térd). Igénybe vehető önálló kezelésként is, melynek célja inkább a bőr feszesítése semmint a zsírbontás. Amennyiben a cél a zsírbontás, úgy együtt alkalmazzuk az ultrahangos zsírcsökkentő eljárással és a nyirokserkentéssel.

Ez a kezelés is masszírozó mozgással történik, a mozgás iránya mindig a nyirokcsomók felé halad, hogy ezzel is segítsük a nyirokrendszered működését. A nyirokrendszer a kezelés során stimulálódik, ami így hatékonyan szállítja el a salakanyagokat, ami majd természetes úton távozik szervezetünkből.

Vákuumos eljárás

A vákuummasszázs a kézi nyirokmasszázs egy speciális formája. Az eljárás egyesíti magában a hagyományos köpölyözést és a nyirokmasszázst. Vérkeringést, nyirokkeringést javító, és immunrendszert aktiváló hatását többféle probléma esetén is felhasználhatjuk. Ez a sajátos technika felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. . A vákuum vérbőségkeltő hatása az anyagcsere élénküléséhez és a salakanyagok jobb lebontásához vezet.