A kozmetika, a kozmetológia és az esztétikai orvoslás fejődésével egyre nagyobb az igény a vendégek részéről a gépes kezelések iránt, amelyek általában véve jelentősen javítják a bőr minőségét, és optimális megoldást kínálnak a bőrproblémákra.

Népszerűségüket szemmel látható eredményességükön túl nem mellesleg annak köszönhetik, hogy fájdalommentesen és mellékhatások különösebb kockázata nélkül alkalmazhatóak. A non-invazív eljárás alkalmazásának első számú területe ma különösen a bőrfiatalítás, a bőrmegújítás és a ráncok mérséklése.

A KEZELÉSEK FIZIOLÓGIAI HATÁSA

• Azonnali hatás: a kollagénrostok szerkezete a hő hatására megváltozik. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken, a kollagénrostok tehát összehúzódnak.
Hosszú távú hatás: az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztinrostokat. A kollagén- és elasztinrostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából három hónapig tart. A kezelésnek köszönhető változások hatására a bőr feszesebbé válik, megújul.

A RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS MENETE

• Első lépésként a kezelendő felületre kontaktgélt viszünk fel, amely megkönnyíti az elektromágneses hullámok penetrációját a szövetekbe.
• A kívánt területet ezután a kezelőfej többszöri oda-vissza mozgatásával kezeljük. A bőrfelszín hőmérséklete feszesítő kezelésnél 39, alakformáló kezelésnél 42 oC-osra melegszik. A kezelés teljes időtartama az arcon általában 20 perc, a testen 50 perc

A KEZELÉS MELLÉKHATÁSAKÉNT FELLÉPŐ TÜNETEK

A kezelt területen a bőr kipirosodik, esetleg enyhe ödéma is jelentkezhet. Ezek a tünetek egy-két óra alatt spontán elmúlnak.
• Hematómák keletkezésétől nem kell tartani.
• A bőr megégése a hőmérséklet folyamatos ellenőrzése mellett nem történhet meg.

 

 Már 1 alkalom is látványos eredményt hoz, kúraszerű alkalmazása a hosszú távú állapot fenntartásáért javasolt.

Mennyi idő egy alkalom?

Száj környéke:           időigény: 20 – 25 perc    

               Szem környéke:         időigény: 20 – 30 perc                             

Homlok:                     időigény: 15 – 25 perc 

Teljes arc:                  időigény: 50 – 60 perc

 

Alkalmazása hetente – kéthetente 1 alkalom a kezelői terv összeállitása alapján. A kúra befejezése után 4 – 8 hetente egy frissitő kezelés.

Bejelentkezés

telefon: 0620/56-94-602

email: info@fitlife-hb.hu