Voltál már úgy, hogy diéta, vagy sport hatására, pont arról a testrészedről nem fogytál ami miatt az egész szenvedést elkezdted?

 Esztétikai alakformáló kezelésünk célzottan, és a lehető leghatékonyabb módon  oldja meg a fent említett problémát!

 

 
 

Miért válaszd  a Fitlife- HB alakformáló kezelését?

 

1. Látványos karcsúsodás érhető el

A kezelt területek körmérete centiméterekben mérhetően lesz kisebb, már egy-egy kezelés végére is. Általánosan 1-2 centiméternyi körméret-csökkenés érhető el has- és deréktájékon, míg combnál 1,5 centiméter, felkarnál pedig inkább 1 centiméter körüli csökkenés várható kezelésenként. Természetesen egyén erősen válogatja.

2. Tartós hatás

Mivel a kavitációs fizikai elven működő zsírbontás a megcélzott területen a bőr alatti zsírsejtek számát csökkenti, ezért maradandó változást okoz a szövetállományban, mely hosszú ideig “nem nő vissza“. Sporttal és diétával történő fogyás során alapvetően a meglévő zsírsejtjeid méretét tudod csökkenteni, ezért az ultrahangos zsírbontó kezelés hatékonyan kiegészíti azokat, szinergikusan erősíti és gyorsítja a sport és a diéta hatását.

3. Gyorsan fejti ki a hatását

A kezelés 50-80 perc, amit akár ebédszünetben is beiktathatsz. De a teljes kúra is maximálisan 6-14 alkalmat jelent, heti egy alkalommal. A lebontott sejtek és a belőlük felszabadult zsír kiürüléséhez azért néhány (3-4) napra van szükség, alkatodtól függően, ezért gyakoribb kezeléssel sem lehet ennél jobban siettetni az ürülést. Más megoldásokhoz képest az ultrahangos zsírbontó kezeléssel elért változást még így is nagyon gyorsnak fogod érezni. Ha tavasszal elkezded, nyárra már elérheted a célodat.

4. Hiánypótló alakformálási módszer

Olyan területekről farag le zsírt a kezelésünk, mely területeidről sporttal és/vagy zsírsejttörő mély masszázzsal csak kőkemény munkával vagy hosszú idő alatt lehetne eltüntetni a nemkívánatos hájat. Az alakformálás más alternatíváihoz képest (pl. műtéti zsírleszívás, vagy injekciós mezoterápia) az ultrahangos kezelés mindenki számára elérhető.

5. Kockázatmentes, mellékhatások nélkül

Nincs műtéti kockázat, nincs sebhely, nincs a kezelés után lábadozási időszak, sem mellékhatás. A kezelés teljesen fájdalommentes, még fájdalomcsillapítás nélkül is. Annyira, hogy a pihentető hatása miatt sokan el is alszanak a kezelés alatt. Kezelés után nem kell pihenni sem.

6. Biztonságos

Zsírsejtek és környező szövet a kavitációs kezelés előtt és után a lebontott zsírt a szervezet önmaga üríti ki a nyirokrendszeren és a májon keresztül, teljesen természetes módon. Klinikailag bizonyított, hogy az elroncsolt zsírsejteket körülvevő szomszédos vér- és nyirokerek, idegek, illetve az egyéb kötőszöveti állomány nem károsodik, kizárólag a zsírszövet.

7. Egészséges, a szervezet méregtelenítését segíti

A zsírsejtekben korábban lerakódott méreganyagok feloldódnak, és kiürülnek a szervezetből a zsírral együtt. Ezen hatása miatt érdemes a kezelés után egy kicsivel több folyadékot fogyasztani, hogy segítsük a szervezetet a vízben oldódó méreganyagok eltávolításában. Továbbá a májat nem terhelő, egészséges ételeket kell fogyasztani a kezelést követő 3 napon.

8. Bőrfiatalító hatású

A kezelt területen a bőr petyhüdtsége is megszűnik, az alatta lévő izmok ezáltal kiemelődnek, tonizálódnak. Narancsbőr(cellulitisz) esetén jelentős javulás tapasztalható a kezelésünkkel. Megfelelő kezelőfejjel arcon is nagyon hatékony, főleg a toka eltávolításában segít. Ráncfeltöltő hatása az 1MHz-es ultrahangos mélykozmetikai arckezeléseknek már korábban is ismert és széles körben elterjedt volt, mely nálunk is elérhető.

9. Kényeztető, pihentető

A kezelés alatt a kényelmes masszázságyon fekve, a kezelőfejekkel enyhe masszírozó mozdulatokat végzünk a célterületen.  A kezelőfej súrlódás nélkül siklik az ultrahangos zselén. Az egész annyira lágy, kényeztető érzés.

10. Kedvező áru

Ha valaki hozzám hasonlóan több éven keresztül kereste a célzott fogyás módszerét, akkor az évek során sok-sok feleslegesnek bizonyult, és gyakran ismeretlen összetételű tablettákra, illetve a soha-ki-nem-használt fitnesz bérletekre költött százezreket.

 A hatékony és modern ultrahangos alakformáló, testalakító kezelésünk ezzel szemben már akár kezelésenként 9500 Ft-tól elérhető. 5, 8 vagy 12 alkalmas bérletes konstrukcióinkban akár 25%-ig terjedő kedvezményt adunk.

Esztétikai kezelések

Alakformálás 

Kozmetika